Hard Courts, Hard Injuries

قسمت اول؛
زمینهای سخت، مصدومیت های سخت؟

بسیاری از صدمات وجود دارد، من فقط برای خودم صحبت نمی کنم، برای سلامتی همه بازیکنان حرف می زنم. زندگی بعد از تنیس وجود دارد، و اگر ما همچنان در چنین زمین هایی (هارد) به بازی ادامه دهیم، نمی دانم چه اتفاقی برایمان رخ خواهد داد.
این ها کلمات رافائل نادال هستند، که سال جاری به علت آسیب دیدگی در اپن استرالیا، مجبور به انصراف شد. (مقابل مارین چیلیچ).
این دومین باری بود که او را مجبور به انصراف از این مسابقات می کرد. اولین بار در برابر اندی موری هشت سال پیش این اتفاق افتاده بود. سوال این است که آیا زمین های هارد برای بازیکنان تنیس نسبت به سطوح دیگر بدترند، موضوعی داغ برای سال ها.

نادال به طور خاص، چندین سال است که در برابر زمین های هارد مجبور به جنگ صلیبی شده است، تا سال ۲۰۱۳، زمانی که دوباره در زمینهای هارد در حالی که در ملبورن رقابت می کرد، شکایت کرد. مدیر……. دانشگاه شفیلد
(Center for Sport and Exercise Science at the University of Sheffield)
ادعاهای نادال را رد کرد و گفت که هیچ ارتباط مستقیمی بین آسیب ها و بازیکنان که در این سطح رقابت می کنند وجود ندارد.

منبع : www.tennisworldusa.org

ترجمه : پیام کبیری

دیدگاه بعضی از اهالی فن:

لذت بازی در زمین هارد کورت خیلی خیلی بیشتره،واسه همینه استقبال بیشتره،و سبک بازی تو هارد خیلی با خاک فرق داره، شاید یکی از دلایل آسیب بازی بازیکنان خاک تو هارده و بلعکس،بعید نیست بازیکنی مث فدرر هم که تو هارد متخصصه تو فصل خاک رس دچار آسیب بشه، واسه همین ترجیح میده بیشتر رو هارد و چمن بازی کنه (ناشناس)

نظرات در باره لذت، کیفیت بازی و سلامت بازیکنان وقتی روی سطوح مختلف بازی می کنن متفاوت هست اما چیزی که به نظر من باید بهش توجه بشه اینه که بخش عظیمی از احساسی که ما توی ایران نسبت به هارد کورت داریم به این علت هست که زمینای هاردکورت زیادی در ایران وجود نداره.

اینکه چرا در دنیا چرا زمینهای هاردکورت گسترش پیدا می کنن به نظر می رسه بیشتر به خاطر عملی‌تر بودن زمانهای هاردکورت هست که هزینه نگهداری خیلی پایینی داره و‌ اصولا در خیلی آب و هواها مثل لندن یا تورنتو یا نیویورک‌ اصلا امکان استفاده از زمین رس وجود نداره و برخی مناطق خشک هم موضوع انلاف آب برای زمینهای رس مطرح هست و فکر نمیکنم ارتباط چندانی با لذت بازی و حتی کیفیت بازی داشته باشه با اینکه مسلما سبک بازیکنانی که در هاردکورت موفق میشن با اصطلاحا رس‌بازها متفاوت هست و حتی بین سطوح مختلف هاردکورت هم همین تفاوت وجود داره

مثلاراجر در اپن استرالیا که سطح سریعتری داره موفقتر از یواس‌اپن هست

بخش دیگه‌ای از اقبال دنیا به‌هاردکورت و مخصوصا سطوح سریعتر هاردکورت شخص خود راجر هست یعنی دنیای تنیس به سمتی میره که زمینه‌های موفقیت راجر بیشتر فراهم بشه و این به خاطر طرفداری سران تنیس دنیا از شخص راجر نیست بلکه بیشتر به خاطر اسپانسرها و درآمدهای ناشی از حضور و مخصوصا موفقیت راجر در تورنمتها هست

این در ادامه همون ماجراست که راجر همیشه در سنترکورت بازی می کنه حتی اگه جز تاپ‌تن نباشه و سقف سنترکورت توی بازی فینال استرالیا‌اپن راجر با چیلیچ بسته میشه و…

و تورنومنت های هارد کورت روز به روز گسترش پیدا میکنن به علتایی که گفته شد و البته علتهای دیگه که بحث باید بیشتر باز بشه (مازیار جمشیدی)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *